Hedera Hibernica Kwekerij

Published Mar 02, 21
5 min read

Hedera Haag

Deze dient u na het planten te vlechten in het gaaswerk. Naast de hibernica zijn er diverse andere soorten verkrijgbaar met bijvoorbeeld bontgekleurde bladeren. Soorten uit de groep Hedera helix zijn over het algemeen fijner van blad en groeien minder snel - hedera kopen. De colchica is een soort met minder diep ingesneden bladeren.

Als u een haag wilt gaan planten adviseren we ongeveer 3 à 4 planten per strekkende meter te gebruiken. Dit aantal is afhankelijk van de plantgrootte bij aanschaf. Maak de aarde voor het planten goed los en vermeng eventueel wat aanplantgrond door de aarde heen. Dit zorgt voor een goede aangroei van de klimop. hedera klimop.

Hedera HaagHedera Kwekerij

De hedera hibernica is een bekende en zeer veel voorkomende plant. Deze haagsoort wordt met verschillende namen aangeduid: de Atlantische klimop, de Ierse klimop, de grootbladige of de officiële naam: hedera hibernica - hederaplanten. Het is de enige klimop in het assortiment van Haag-Heg en daarom gebruiken wij de algemene term ‘klimop’ om deze plant aan te duiden. hedera kopen.

Hedera Klimop

Klimopplanten zijn eenvoudig te onderhouden, maar het is wel belangrijk om regelmatig te snoeien en te controleren of de groeirichting nog correct is. Bijsturen is namelijk veel makkelijker dan het volledig omleiden van de plant. De klimop heeft onder normale omstandigheden geen extra water nodig. We raden aan om in het voorjaar en in periodes van lange droogte de haag van extra water te voorzien.

Let erop dat u uw schutting of andere planten mogelijk wel moet beschermen tegen de klimop (hedera hibernica). Door dit regelmatig te controleren voorkomt u dat uw klimop ongezien andere planten overwoekert. Het onderhouden van klimop bestaat grotendeels uit het snoeien van de plant. Deze sneller groeier grijpt om zich heen en kan zomaar de verkeerde kant op gaan - hederaplanten.

Wanneer kan ik het beste Hedera planten?

Er zijn diverse periode om te planten: De planten en hagen zijn pot gekweekt en kunnen het hele jaar door geplant worden. In de vorstperiode is het beter om niet te planten.

Mijn plant/haag gaat dood, wat nu?

U hebt bij ons 100% hergroei-garantie. Mits de boom/plant onder normale omstandigheden geplant en verzorgd is.

Bemest de klimop na het planten en in het voorjaar om de plant aan te laten sterken en voor te bereiden op een belangrijke groeifase. hedera kopen. U bestelt uw hedera klimop haag eenvoudig in de webshop van Haag-Heg. Selecteer het aantal planten dat u nodig heeft en u klik vervolgens door naar de beveiligde betaalomgeving.

Hedera

De klimop wordt in dozen of op pallets verpakt. Om de planten in optimale conditie te houden gebeurt dit pas op het allerlaatste moment voor verzending. U kunt de dag en het tijdstip van de aflevering bepalen op het moment dat u uw bestelling plaatst. Wij raden aan om de klimop zo snel mogelijk na ontvangst in de grond te plaatsen.

Hedera SchermHedera Klimop

Let op: de exacte bezorgkosten worden in uw winkelmandje berekend. Koop de hedera hibernica als losse plant in pit bij Haag-Heg. Onze planten in pot zijn van superkwaliteit. In de pot is de plant volledig beschermd en groeit deze uit tot een gezonde plant. U kunt de klimop in pot het hele jaar door planten.

Hedera KopenHedera Kant En Klaar Hagen

Deze matten gaan langer mee dan onbehandeld gaas en zien er bovendien ook een stuk beter uit. De kant-en-klaar klimop is 180 cm hoog en 130 cm breed. Het grote voordeel van een kant-en-klaar haag is dat u direct een blikdichte haag heeft en niet enkele seizoenen hoeft te wachten tot de plant de gewenste hoogte bereikt heeft.

Hedera Haag

We leveren uw klimop volledig naar wens bij u thuis. Met meer dan 30 jaar ervaring hebben we onze planten beter leren kennen en zijn we ook ver gekomen met het professionaliseren van onze kwekerij, onze webshop en het transport waarmee we de planten bij u thuis leveren. We leveren overigens binnen vier werkdagen, hoe prettig is dat? Voor adviezen of hulp bij het vinden van uw favoriete plant, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Klimop staat bekend om zijn groeikracht. hedera scherm. Met kleine hechtwortels zuigt de plant zich vast aan zijn ondergrond en klimt zo zelf omhoog. Groeit de klimop te hard, dan kunt u deze makkelijk snoeien. Er zijn Hedera’s met bont blad, donkergroen groot of klein blad, met blad in hartvorm en bloeiende klimop die later bessen geeft zoals de struikhedera Hedera colchica ‘Arborescens’.

Klimop heeft weinig zorg nodig en is winterhard. Wanneer u de klimop snoeit, bijvoorbeeld in het voor- en najaar, dan kunt u wat compost of meststoffen geven zodat de plant zich goed herstelt. Een mooie combinatie is klimop met Clematis, zoek voor alle pakketten op Hedera-Clematis in de zoekbalk. klimplant groen, geel 50-2000 cmaugustus-september zon, halfschaduw, schaduw normale tuingrond 5 per strekkende meter, 7 per m2 twee keer per jaar (voor- en najaar)na de bloei verschijnen besjes.

Hedera Hibernica

Mocht u twijfelen, neem dan contact met ons op. Op alle planten geven wij groeigarantie. Bij uw bestelling kunt u aangeven op welke dag u graag wilt dat de planten bezorgd worden bij u thuis of het afhaalpunt. Wij laten u vervolgens weten of dit mogelijk is. Bestellingen geplaatst tot en met zondag worden vanaf die vrijdag geleverd.

Hedera schutting De manier om snel een natuurlijke tuinafscheiding te maken is een Kant en klaar haag te kopen, zoals de Hedera schutting. De hedera plant wordt opgekweekt in een gegalvaniseerd gaasdeel, zodat u direct een groene afscheiding in uw tuin heeft. Wij hebben verschillende soorten Hedera planten die allen een eigen uitstraling hebben en net even anders zijn.Eigenschappen Hedera schutting/ Kant en klaarhaag: Zoals het woord al zegt; kant en klaar Mooie groen tuinafscheiding Ook in bakken te houden voor balkon of kleine tuin Verschillende soorten blad Bladhoudend, veel privacy Bent u dus op zoek naar een mooie kant en klaar haag, koopt u dan gemakkelijk op www.

Navigation

Home

Latest Posts

Handgeschilderde Urn - urn.nl

Published Jan 18, 22
6 min read

Wietzaden Binnen

Published Jan 18, 22
6 min read

Urn - urn.nl

Published Jan 17, 22
6 min read